Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, April 16, 2011

[ Penghargaan ] Aku Terharu Dengan Tiga Orang Wanita Ini


assalamualaikum..semalam aku down sangat2...
lau kowang tak percaya boleh bace entry aku ni...yang semalam punye...
tengah2 malam aku buat yang menunjukkan aku betul2 down...
tapi hari ni ada 3 0rang perempuan buat aku betul2 terharu...
aku tak pernah sangka ada orang sanggup buat entry sal aku..
yela..aku ni kan newbiee lagi..tapi ada orang sanggup mention name aku dalam blog diowang..
yang aku paling aku tak tahan entry dari seorang pembaca baru blog aku ...
aku betul2 terharu dengan kata2 die tu...kowang bace la sendiri kat SINI..
mesti kalau kowang dapat pun..pasti kowab\ng akan buat entry untuk diowang jugak...



yang kedua adalah member yang aku baru kenal...
aku mesej dengan die sampai lewat pagi semalam sebab saje nak ganggu die...
nasib baik die sporting...comel ,cute,cantik..sume die ade....
die single lagi ni tau ..siap mention lagi sape yang jadi " prince charming" die..
sape cepat die dapat tau...lebih kowang isi borang cepat2..nanti melepas...
yang aku terharu sal die ialah die sanggup wat entry sal aku sebab aku jadi followers ke -600 die...
sebenarnye..aku dah pesan kat die..lau followers die dh cukup 599..ccepat2 bagi tahu aku...
then..aku tak sangka cepat betul...lau kowang nak tahu...waktu die bagi tahu aku..
aku tak de kat depan laptop...aku keluar...nasib baik la aku ada android...
so,aku follow die gune handset android aku jew...muahaha...

ok..yang last pula pasal keputusan Blog Pilihan Malaysia..
Alhamdulillah aku dapt tempat ketiga..ko ingat aku mampu nak lawan dengan otai macam ujang dan budak panda...hehehehe...
dan orang ni telah buat satu entry yang mention name aku...
patutlah aku pelik..kenapa banyak referral aku dari blog die...
aku pergi lah check..dan keputusannya adalah entry terbaru die..
aku betul2 terharu....kowag pergilah lawat mereka ye....
sampaikan salam aku pada diowang..:)

p/s....sape2 ada sapu tangan tak...aku nak nangis terharu la..:)

Comments
5 Comments

5 comments:

sweet stalker said...

haha, entry u ni menunjukkan yg perempuan mmg sgt caring terhadap kawan dye. so, jagalah hati kawan2 perempuan u..;)

dean said...

sabtu ahad ntry psl pew plk

HAJAR hasan said...

err.. TERHARU jgk!! huaarrgghhh~ thank you prince. thanks a lot. ;) btw, congrates ya menang header pilihan. yeay! gembira bg pihak prince.

nuR izyan said...

waa...mereka dpt sijil penghargaan...
nk juga!!!huhu :)

Opah Kentang said...

tahniah la dapat sijil penghargaan.
Ade orang yang menghargai tulisan kamu kot.hehe :)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.