Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, April 17, 2011

[ Wajib Bace ] Peringatan Kepada Kaum Wanita



Peringatan Utk Wanita:

Hai para wanita, air dalam botol plastik di dlm Kereta Anda, sangatlah berbahaya!!! !

Dengan cara inilah Sheryl Crow mengalami kanser payudara. Dia tampil di acara Ellen show dan mengatakan hal yang sama persis. Hal ini telah diidentifikasikan sebagai penyebab paling utama pada kanser payudara,terutama di Australia ...

Seorang teman yang ibunya didiagnosis mengidap kanser payudara baru-baru ini.
Doktor berkata : wanita tidak boleh meminum minuman yang sudah lama berada di dalam Kereta.

Doktor berkata bahwa hawa panas yang memanaskan bahan plastik dalam botol memiliki bahan kimia tertentu yang dapat menyebabkan kanser payudara. Jadi tolong berhati-hatilah dan jangan minum air dalam botol plastik yang sudah ditinggalkan di dalam Kereta, dan kirimkan ke teman-teman wanita Anda.

Informasi seperti ini sangatlah kita perlukan dan kita harus berhati-hati, dan mungkin akan menyelamatkan hidup kita. Hawa panas dapat menyebabkan toksin/racun dari plastik menjadi bocor dan bercampur dengan air dan mereka telah menemukan racun ini pada jaringan payudara. Sebisa mungkin gunakan gelas stainless steel atau botol kaca.

Biarlah semua orang yang mempunyai isteri atau teman wanita atau anak perempuan mengetahui ini semua.

Wallahualam.

p/s...ura - ura sal info ni dah lama ada..aku cuma nak ingatkan kowang balik jew bagi sesiapa yang terlupa..

Comments
15 Comments

15 comments:

Azariah Kamis said...

entry yg sgt bguna..
:)

sweet stalker said...

thnks, entry bi sgt berguna. :)

Nelly Ixora said...

betolke?? wahh thnks2..kalau x mmg gulp2 je ape yg ade lam kete T_____T

Pak Aji said...

salam.. Bagus info nih.. mekasih ye..

Aku kena marah ngan bos

senyumSOYA said...

huhuh..btoi2~ kena sntiasa brhati2~

mommie yuyu said...

good info..

Keyla Frr . said...

TERIMA KASIH :D

AmyZana said...

oh....baru tahu...tp kalau botol bukan plastik boleh ke ?

AmyZana said...

oh....baru tahu...tp kalau botol bukan plastik boleh ke ?

Amira said...

entry yg sgt bergune ! thx yow ^^

dean said...

nseb i bkn prmpuan..laki pon leh kne kew..hee

SiS NaD said...

SaLaM DeaR...


Waaa... MNaKuTKaN... SiS SuKeR SiMPaN BoToL PLaSTiK YaNG BRiSi aiR D DaLam KeTeR LaMeR2!~ HuHu!~

Gee said...

waah..mekacih for da info...(^_^)

Nissa Jalaluddin said...

salam.saya mohon sebarkan ye.nak copy.tapi nanti saya buat back link=)

nice info anyway..

pRiNCe said...

nissa : amik la...:)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.