Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, March 23, 2011

TiADa lAGi aDOLesCenTS' kINGdoM...yANg aDa CuMa :: diARi rEMaJAkU...

Sob..sob..sob...selamat tinggal blog ku....aku tak nak wat blog lagi...aku nak tukar semua..
aku nak buat diari lak..sedihnya..aku tak sangka aku terpaksa buat keputusan macam ni..blog yang aku
buat selama beberapa bulan,aku telah buang dalam mase setengah jam jew..
ni semua sebab tangan aku gatal2..tengok ape jadi...menyesal pun tak de gune..
blog yang cantik..(perasan)...habis kena buang..yang tinggal cuma kenangan jew...

ni la blog lame aku yang sekarang cuma tinggal kenangan jew..bagi sesiapa yang tak pernah jejak kat blog aku ni..tu la print screen blog lame aku...comel kan????

tapi sekarang ni sume tu dah tak ade....ko tanye aku kenape???
sebab aku gatal nak tukar baru..
tak nak buat blog dah..sedih...tak de membe yang sudi singgah...
nak cukup 1000 member pun jenuh aku tunggu...sob...sob...sob...
sekarang ni aku dah tukar blog aku ni jadi diari aku...diari seorang remaja..
kalau kowang sudi nak bace diari aku ni...dipersilakanlah..aku tak privatekan..
sebab ramai antara kite yang bergelar remaja...


nila diari aku ...name pun diari kan..so aku gune la template scrap book...
tapi yang haru biru nye...template ni tak de header aku...tak sesuai nak letak...
so..kosong la diari aku ni..hodoh kan...????
sape2 kat sini yang sudi hadiahkan aku sebuah header???..aku akan letak name ko sebagai pemiliknye..
dan promote ko...
lau kowang tak sudi tak pe lah...nampaknye diari aku camni la gamatnye...

ape2 hal aku nak ucapkan ribuan terima kasih kerana jadi membe ku selama ni kat blog..
aku juga harap bile aku jadikan blog aku ni diari..kowang sudi2 la bace ye...
jangan risau..diari aku ni open..tak ade yang private...

p/s...sob...sob...sob...:(


Comments
5 Comments

5 comments:

AiMaN said...

blog baru..hahaha..eh, nak xtra traffic dri aku x?

pRiNCe said...

hahahha...gelakkan aku ye...
nak2...cmne?

LAVENDERIES SHAYLEE said...

rilex laa~saya pnye follower pun masih sikit lg walupun dh bbrp tahun menapak kat dunia blogging nie..huhu~

Zue Cancer said...

diari?sy da lame teringin nak bc diari kehidupan awak..ape yang awak buat...bile..kat mane....asyek wat contest jek huhu..ok la nice..sy suke :)

p/s:sy takde credit nak balas msg awak

cik najihah said...

hai prince :)
selamat berkenalan juge..
nice la muka baru :)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.