Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, March 4, 2011

lEMbU & mANusIa !!!!!! sApE LagI BijAk?????

LEMBU sebenarnya lebih PANDAI daripada MANUSIA kerana...

1 ... lembu tak buang anak dalam tong sampah, longkang dsb.

2 ... lembu tak ponteng kerja... pagi-pagi dia keluar meragut, petang dia balik rumah.

3 ... bila sampai waktu maghrib, lembu mesti balik rumah.. dia tak ada pulak main takraw ke, main bolasepak ke, shopping kat pasar malam ke.

4 ... lembu tak melakukan perhubungan jantina luar tabii.

5 ... lembu tak buat maksiat seperti berjudi, minum arak dsb.

6 ... lembu faham cakap manusia tapi manusia tak faham cakap lembu.

7 ... lembu tak ada pulak beri anak dara dia keluar malam dengan lembu jantan lain.

8 ... anak teruna lembu pulak tak ada nak usung anak dara lembu lain sampai lewat malam.

9 ... lembu punya susu, sapi dapat nama... yang bagi nama minyak sapi tu, manusia lah, bukannya lembu.

10 ... lembu tak ada buang masa membaca artikel karut macam ni...


...ni ha tengok video nie...




Comments
2 Comments

2 comments:

Qila said...

huwaaa~~ aku bukan lembu...aku just tertarik je nk bace artikel karut ni...hohoho~~

tp bile pkr2 blik an,mmg btul pon manusia ni lebih bnyak kbodohan dr kbijaksanaan...

kita yang banyak memusnahkan alam ni..musnahkan diri sendiri,masa depan, n anak bangsa kita sendiri..

Novelgurl said...

Salam..huu..baru aku tau..lembu lg bagslh !

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.