Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, February 28, 2011

Strategi kufar untuk menghalang Khilafah

Bagaimana usaha-usaha kufar barat dalam melabelkan pecahan dalam umat Islam dan mengkategorikan, untuk membandingkan yang mana bagus dari pandangannya, dan yang melampau juga dari pandangannya, sehingga berjaya membentuk pemikiran umat islam bersetuju serta mengikut telunjuknya. Yang paling mengecewakan adalah apabila Pemimpin umat Islam itu sendiri yang menjadi ejen untuk melaksanakan agenda kufar mereka, dan bagaimana bersungguh-sungguhnya barat melaksanakan agenda tersebut dari setiap sudut,  pada masa yang sama umat islam hanya memikirkan soal Ibadah ruhiyah semata-mata,

Jadi marilah kita sama-sama bangkit, dengan kebangkitan yang sebenar, yang akan membawa suatu perubahan yang hakiki, yang mana sehingga setiap umat islam dimuka bumi ini telah jelas dan faham tentang pentingnya menegakkan Institusi Khilafah yang akan menyinari serta menaungi seluruh alam ini dengan melaksanakan hukum syarak, sekaligus menghantar pasukannya untuk mengajar kebiadaban kufar barat       

Video memaparkan, Sheikh Khalid Yasin bekas paderi kristian di Amerika yang telah masuk islam, membongkar rahsia agenda barat dalammenghalang penyatuan untuk menegakkan Khilafah Islamiyah.


Comments
3 Comments

3 comments:

Qaseh dalia adelia said...

tq sharing this

hacker said...

my pleasure..
thnx coz sudi bce...

Pembawa_Wacana said...

Thanx sebab sharing... Nak sharing pasal benda ni jugak nanti..video yang pasti ramai dah tengok...atau ramai tak tengok lagi..:)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.