Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, January 12, 2012

Myvi Berjaya Terbang Melepasi Sebuah Van

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Myvi Berjaya Terbang Melepasi Sebuah Van

 Perghhhh...Aku tak sangka kereta Myvi sudah 'pandai' terbang..Hahaha...Boleh beli satu ni.Mana tau kot-kot satu hari nanti aku nak terbang ke London ke,tak payah beli tiket kapla terbang dah..Just naik Myvi je pun dah cukup.Muahahaha..


Kisah Sebenar

Seorang jurujual nyaris maut selepas kereta jenis Perodua Myvi yang dipandunya terbabas sebelum 'terbang' ke atas sebuah van yang diletakkan di tepi jalan. – Kosmo



Comments
2 Comments

2 comments:

Fakhruddin Aziz said...

hahaha...macam mana leh terbang tu....tulis la sikit...

Fakhruddin Aziz said...

hahaha...macam mana leh terbang tu....tulis la sikit...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.