Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, November 24, 2011

Justin Bieber Mahu Tumbuhkan Misai

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Bintang pop remaja ini benar-benar sudah terlupa yang dia masih remaja, 17 tahun dan masih belum cukup umur jika di Malaysia. Terbaru, Justin memberitahu bahawa dia mahu punyai misai sendiri supaya dapat menyertai kempen hindari kanser prostat (Movember).

Untuk yang tidak tahu, sebagai salah satu cara menunjukkan bahawa anda menyokong kempen hindari kanser prostat, biarkan sahaja misai anda tumbuh tanpa perlu dicukur pada bulan November ini.

Namun tidak bagi Justin Bieber yang popular dengan lagu “Mistletoe” ini, dia cuba menumbuhkan misainya hanya dengan keputusan yang mengecewakan. Umurnya yang terlalu muda tidak membenarkan hormon dia untuk berkembang lebih pesat.

Dia juga turut memberitahu, “Sudah Movember, misai saya sudah mula tumbuh. Ada sedikit (rambut muka), tetapi hanya pada bahagian atas bibir. Tapi saya masih mempunyai suara yang tinggi.”

sumber

Comments
0 Comments

0 comments:

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.