Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, September 1, 2011

Unta Gila Telan Doktor Cantik Hidup - Hidup

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Kejadian ini terjadi di sebuah negara Arab yang telah dirahsiakan nama nya untuk menjaga nama baik negara tersebut..

Seekor unta yang mengalami sedikit gangguan mental telah menelan hidup- hidup seorang doktor haiwan yang ingin memeriksa kesihatan unta tersebut..

Unta sepeti diketahui orang' bukanlah haiwan karnivor yang menjadikan daging sebagai menu utama dalam setiap sajian nya..

Akibat daripada serangan unta itu, nasib doktor hewan itu sangatlah malang.. keadaan doktor tersebut telah dirahsiakan kepada umum..

Comments
6 Comments

6 comments:

CIK PARO! said...

apalah nasib doktor cantik tu..

IMANSHAH said...

kesiannya kannn

wan_cikgumuzik said...

mcm fake jerr gambar tuhh.. kah kah kah

FaKArePa!n said...

doktor tu x kna tlan pon..ade je dia cek unta tu kat sbelah..gmbar ni je y manipulasi pemerhatian kita..dah pnah buat entri psal gmbar ni..keh3..

Terbang Bersamaku said...

kesian kat dotor tue..agaknye Unta tue pun dah tergoda dgn doktor tue, sbb tue lah dia rasa nk telan jer Dr tue..huhuhuhu..

Zul Fattah said...

sengal.. ko tipu la.. haha..
ni dia cuma just cek kesihatan unta tu.. unta tu tertelan tulang ayam.. tu pasal dia masuk nk buang tulang tu r.

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.