Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, September 4, 2011

Panas : Lelaki Handsome Untuk Disewa

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Hari tu aku ada buat entry pasal perempuan seksi untuk ditempah bukan ? Tapi ramai girl yang marah pada aku kerana aku berat sebelah ..So,kali ni aku nak bersikap adil,jadi aku akan mengambil tempahan untuk sesiapa yang memerlukan lelaki handsome untuk di jadikan boyfriend korang.


So,ada sesiapa yang berminat tak ? Kalau berminat..Sila PM aku kat inbox ye...:)




Comments
2 Comments

2 comments:

Gimi said...

stakat kat fb wat apa? membazir je ak bayar...

Zul Fattah said...

aku hencem apa? kenapa tak nak aku? haha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.