Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, September 4, 2011

Ibu Negeri Melaka = Bapa Melaka

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Nak tengok satu lawak yang menggelikan hati tak ? Aku tak sure la siapa yang jawab ni..Sama ada dia nk prank cikgu dia ataupun memang dia tak pernah study sebelum jawab exam..Serius aku cakap,jawapan dia boleh buat Menteri Pelajaran garu kepala..Hehehe..

Aku pun tak pasti siapa yang jawab ni..Tapi walaupun siapa yang menjawabnya memang die boleh masuk maharaja lawak..Muahahaha..




Comments
4 Comments

4 comments:

Famili Ceria said...

ya allah ...anak sapa nie...

cucu tun teja said...

@Famili Ceria hahaha.....kalau saya jadi cikgu ni, memang saya denda dia hafal buku teks sejarah tu sampai habis....

nini said...

menangis la cikgu dia baca jawapan tu

::contengan hati::)) said...

kalau dapat anak murid macam ni nangis sambil hentak kepala seyh hehehe

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.