Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, January 10, 2012

Google Translate Fail | Ramlah Ram = John Cena

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Kali ni aku telah jumpa satu lagi lawak yang di hasilakan oleh Google Translate..Ada ke patut dia samakan Ramlah Ram dengan penggusti John Cena.Ntah dari sudut mana,diorang yang sama kau pun tak tahu..Tak percaya ? Boleh tengok gambar di bawah ni sebgai bukti...>_<...



So,betulkan pae yang aku cakap tadi..Diornag memang fail bab-bab nama artis ni...Muahahahaha....>_<...


Comments
2 Comments

2 comments:

Zetchi Henry said...

HAHHA, AKU NAK TERGELAK NIH...
:d

Dylla Abas said...

fail teruk ni!!

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.