Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, September 7, 2011

Cara Nak Dapatkan Chikaro Dengan Mudah

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Korang tahu kan apa itu Chikaro ? Kalau tak tahu,cuba tanya mat rempit di luar sana,mesti korang akn dapat jawapan yang jelas..Sekrang ni mat rempit tak perlu lagi race untuk dapatkan  " Chika ",tapi dengan menggunakan cara ni,mereka kan dapat chikaro yang mereka idamkan dengan senang.Tak payah kena tangkap polis pun..Hahaha..


Senang je kan ? So,ada sape-sape nak cuba ?



Comments
3 Comments

3 comments:

si cantik sally said...

eeeuwh..sengal la kalo macam ni..senang dapat erkk??da tuh kalo yg laki pulak camne?hahah..

Edy Ramanov said...

la alah hai. ini macam mesin pun ada ka. hahaha. nak share kat blog edy boleh tak prince?

cucu tun teja said...

alamak....dunia makin maju,....

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.