Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, September 7, 2011

Budak 10 Tahun Membiak Cacing Gelang Dalam Perutnya

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Nak tengok gambar seram + jijik + muntah hijau tak ? Tapi sebelum tu aku nak warning awal-awal bagi sesiapa yang mengandung atau ada penyakit jantung,tolong tinggalkan page ini sebab page ini akan meninggalkan kenangan yang dasyat ke dalam otak korang semua ye..






Macam mi pulak aku tengok cacing yang dikeluarkan dalam gambar di atas kan..Hehe..So,korang rasa masih berselera tak nak makan mee goreng dalam beberapa hari ni selepas tengok gambar di atas tu..Muahahahaha...(^^,)...


Comments
5 Comments

5 comments:

kunci locker said...

oh ok...geliny...yakkkksss...errkkk...abez budak tu ok tak??

cik najihah said...

ni dah ternak bape lame dah huhu

shafiqabdshukor said...

penternak berjaya..
can kat budak tu

WanAcu said...

MasyaAllah!!

Anonymous said...

sensoredknla gmbr anu dia. ksian...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.