Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, September 20, 2011

Awek Hot Yang Fanatik Dengan Pokemon

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Aku tak tahu apa penyakit yang perempuan di bawah ini hidapi dan aku juga yakin yang para saintis sedang menjalankan kajian untuk mengenal pasti nama penyakit yang di hidapi oleh perempuan ini.Aku rasa kan kalau perempuan ini di beri peluang bermain game pokemon,mungkin dia akan lupa tidur,makan dan mandi..( joking )..Hehehe..







Hahaha..sape2 yang fanatik dengan pokemon, aku rasa korang patut join kelab awek ni...(^^,)...

Sumber


Comments
4 Comments

4 comments:

kunci locker said...

giler kentang...nk 1...nk 1...huhuhuhu...

| cik azeya | said...

pehhh. gilo!

*aku peminat goku. hak4

azrijohan said...

awek dah betul

HOT? erkk

Terbang Bersamaku said...

ini betul2 fanatik..
sy dlu mase kecik2 minat gak pokemon nie..huhu..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.