Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, August 14, 2011

Video Rahsia Kejayaan Lin Dan Menang Ke Atas Chong Wei

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Semua orang dah tahu bukan keputusan perlawanan akhir kejohanan dunia di Wembley ,London di antara Lin Dan dan Chong Wei sebentar tadi..Kebanyakkan perlawanan di antara mereka selalu memihak kepada Lin Dan..Apakah rahsianya ?

Bagi sesiapa yang ingin tahu,boleh lah tengok video di bawah ini..

Macam mana ? Kagum tak tengok video di atas tu..Aku tahu semua rakyat Malaysia berasa sangat kecewa dengan kekalahan Chong Wei pada malam ini kerana dia memang dijangka akan memenangi perlawanan akhir tersebut..

Keputusan pernuh perlawanan....

Lin Dan    VS   Chong Wei
20                      22
21                      14
23                      21

korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini



..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
2 Comments

2 comments:

Freaky said...

video lama. kantoi komputer

~bUih-bUih ciNta~ said...

mmg kecewa..asyik kena jaring je..huk3

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.