Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, August 25, 2011

Top Blogger Melayu Edisi Ogos 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Sejak akhir-akhir ramai blogger yang sapa aku di Facebook pasal top blogger melayu ni edisi Ogos..Aku pada mulanya tak paham sebab dah rasa malas nak blogging lagi kerana banyak haters pulak..Padahal aku baru je 8 bulan dalam dunia blogging ni..Masih newbiie dan tak tahu apa2..Tapi kenapa aku pun kena serang juga..Pelik aku..Btw..Korang tengok lah ranking di bawah ini..Mana tau blog korang tersenarai ke..Aku malas nak tengok sebb aku tahu konfirm blog aku tak de....


  1.     beautifulnara.com (alexa : 56/11462, PR3)
  2.     blogserius.blogspot.com (alexa : 81/19978, PR2)
  3.     denaihati.com (alexa : 103/25874, PR4)
  4.     ohbulan.com (alexa : 104/22997, PR3)
  5.     myresipi.com (alexa : 116/32109, PR4)
  6.     amanz.my (alexa : 123/34120, PR4)
  7.     itsmesaiful.blogspot.com (alexa : 142/57060, PR2)
  8.     2dayblogger.com (alexa : 144/32721, PR2)
  9.     benashaari.com (alexa : 192/38745, PR3)
  10.     mummynemo.com (alexa : 218/65651, PR2)
  11.     milosuam.blogspot.com (alexa : 221/47875, PR3)
  12.     tukartiub.blogspot.com (alexa : 223/47923, PR4)
  13.     kujie2.com (alexa : 230/49879, PR3)
  14.     papagomo.com (alexa : 244/44481, PR3)
  15.     jejariruncing.blogspot.com (alexa : 245/107257, PR2)
  16.     puanbee.com (alexa : 254/51656, PR2)
  17.     cikepal06.blogspot.com (alexa : 263/47553, PR4)
  18.     ariffshah.com (alexa : 264/56268, PR3)
  19.     abgteror.com (alexa : 266/102394, PR2)
  20.     wancikgumuzik.blogspot.com (alexa : 277/66754, PR2)
  21.     faizalfredley.com (alexa : 281/61991, PR4)
  22.     ammboi.com (alexa : 287/67174, PR2)
  23.     ohartis.com (alexa : 301/54083, PR3)
  24.     borakkosong.com (alexa : 324/67466, PR2)
  25.     melvister.com (alexa : 335/64597, PR2)
  26.     akustressgiler.blogspot.com (alexa : 337/106006, PR1)
  27.     ohtidak.com (alexa : 339/68052, PR4)
  28.     andyhowtt.com (alexa : 351/87428, PR2)
  29.     yanmieonline.com (alexa : 359/78107, PR3)
  30.     enciknakal.com (alexa : 374/75318, PR2)
  31.     ar-rifke.com (alexa : 382/71808, PR2)
  32.     redmummy.com (alexa : 383/76630, PR4)
  33.     amenoworld.blogspot.com (alexa : 386/72108, PR3)
  34.     gerakan-anti-pkr.blogspot.com (alexa : 390/70874, PR4)
  35.     sukakereta.blogspot.com (alexa : 393/98893, PR2)
  36.     kupukupukecik.blogspot.com (alexa : 399/85802, PR2)
  37.     penulissenja.com (alexa : 407/60974, PR2)
  38.     izyan.com (alexa : 408/62784, PR3)
  39.     cikgudahlia.com (alexa : 409/87084, PR4)
  40.     mediamalaya.com (alexa : 410/75441, PR3)
  41.     azfar9897.blogspot.com (alexa : 414/80604, PR4)
  42.     decrewz.com (alexa : 431/123163, PR2)
  43.     azrijohan.blogspot.com (alexa : 437/154255, PR2)
  44.     ceritamamat.com (alexa : 438/93694, PR1)
  45.     ayeemayam.com (alexa : 443/112426, PR3)
  46.     beritasemasa.com (alexa : 450/78589, PR3)
  47.     broframestone.com (alexa : 452/85900, PR3)
  48.     eyriqazz.com (alexa : 465/95107, PR4)
  49.     greenboc.blogspot.com (alexa : 469/91520, PR4)
  50.     bom321.com (alexa : 471/105497, PR2)
  51.     mediapermatangpauh.blogspot.com (alexa : 473/85424, PR3)
  52.     prince91.com (alexa : 477/124770, PR2)
  53.     aku-freaky-falcon.blogspot.com (alexa : 482/107325, PR3)
  54.     inibelogsaya.blogspot.com (alexa : 489/105631, PR4)
  55.     novandri.blogspot.com (alexa : 490/87333, PR4)

*Petunjuk :
(alexa : MY/Global, PageRank) .. Ranking Alexa adalah sehingga 23 Aug 2011 @ 3pm


Comments
2 Comments

2 comments:

azrijohan said...

uishh,update la baru..aku nye rank dah drop jadi 453

'mitchie' yusoff said...

ceh2 ... tahniah2 ...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.