Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, August 16, 2011

Speechless Bila Tengok Fesyen Raya Nurul

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Speechless...Tu je yang aku mampu cakap bila tengok gambar di bawah ini...Iklan raya , tapi ...............

Kredit kepada beauifulnara

Hukhuk..Speechless again...(^^;)....



korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini

..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
5 Comments

5 comments:

::Cik Pija:: said...

beselah, dunia akhir zaman. dahlah tgh bulan puasa, buat kurang pahala je. -.-

Miss Annaz said...

bukan kurang sesuai tp mmg x sesuai langsung pakaian dgn iklan..

harap2 lepas nie artis akan lebih peka dgn pakai yg di sponsor spy sesuai dgn keadaan..

Bangga dgn Ziana Zain yg menolak pakaian yg dedah2 ketika sessi fotografi..

Cik Miera said...

kalaupun nk tunjuk pakej lansingkan badan, xleh ke pakai kebaya.. still nmpak lansing jugak n xla terdedah sgt berbanding yg ini

Fazil Hamid said...

memang tak terkata..

pengemis Cinta~ said...

background masjid tu..;)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.