Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, August 4, 2011

Seram - Kasut Berkaki Manusia.. Sanggup Pakai ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Pernah tak korang jumpa kasut berbentuk kakai manusia ? Kalau pernah,pernah tak korang pakai atau teringin nak pakai ? Kalau korang tanya aku soalan yang sama,aku jawab " Tak " dan " Tak Mungkin Nak "..Uish..Tak mahu la kau megingau malam-malam tengok kasut seram camtu.

Ok,bagi sesiapa yang belum pernah jumpa kasut seram camtu,korang boleh tengok pic kat bawah ni..:)



Amacam..Seram tak ? Ada sesape yang sanggup atau sudi pakai kasut yang " comel " dan " cute " cam ni ?
Aku sekali lagi akan cakap " Aku tak kan pakai sampai bila-bila pun walaupun ada orang sudi belanja aku "..Nanti tak pasal-pasal dapat mimpi ngeri lak..haha..:)





korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
1 Comments

1 comments:

Hanif Idrus Blog said...

Iskkkk...siap ada bulu kaki lagii...hehheh

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.