Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, August 7, 2011

Pendedahan Sensasi - Lady Gaga Jadi Pereka Pakaian Kanak-kanak

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Semua orang tahu kan siapa Lady Gaga...Semua orang tahu kan bahawa dia seorang penyanyi yang memang terkenal..Bagaimana kalau aku cakap bahawa Gaga telah undur diri dari dunia nyanyian kerana ingin menceburi dunia fashion..Nak tengok bukti die ?

Korang rasa berbakat tak Lady Gaga ? Aku no komen sebab aku tengok semua pakaian tu macam pakaian dia sendiri je..Kira Gaga Junior la ni..(^^,)...




korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
1 Comments

1 comments:

Awan Fantasia said...

dia jadi pereka fesyen?Alamatnya lingkuplah budak2 nie..

Entry Terkini :
Bersama DRAMA BAND......!!
Motor Masa Depan Yang Bergaya !!

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.