Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, August 8, 2011

Pendedahan Eklusif - Wajah Sebenar Hajjah Sitt Al-Wuzara Terbongkar ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Aku rasa semua dah tahu kan tentang isu Facebook yang menghina agama Islam dan menyebabkan semua umat Islam dalam keadaan marah...Kali ini wajah sebenar di sebalik nama " Hajjah Sitt Al-Wuzara " telah didedahkan oleh [GaySec] iaitu satu team hacker yang berjaya di Malaysia..

Siapa sebenarnya " Hajjah Sitt Al-Wuzara " ..Bagi sesiapa yang ingin tahu..Anda boleh la tengok gambar-gambar yang saya akan letakkkan di bawah ini..

Inilah laman Twitter die !!!


Kalau korang nak tengok dia punya blog..Boleh la tengok di  [ Link ] ini..Untuk slideshow yang disiapkan khas untuk dia,boleh lah tengok di [ Link ] ini.

Sejuta penghargaan personally aku ucapkan kepada GaySec kerana menunaikan janji mereka untuk mendedahkan siapakah orang di sebalik topeng beracun ini yang menyebabkan pemecahbelahkan Umat Islam..

" Tapi betulkah ini pelakunya yang sebenar ? Kita tunggu dan lihat nanti.."




korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini



..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
3 Comments

3 comments:

SURIA AMANDA said...

kurang hajaq punya ppuan...

pRiNCe said...

@SURIA AMANDA


sabo2..bulan pose ni..:)..senyum...

si para para said...

teruknya...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.