Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, August 22, 2011

Nanu Baharuddin Pegang Dan Tidur Dengan Anjing

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Aduh...Tepuk dahi aku...Kalau tadi aku post pasal isu Pergaduhan antara Azwan Ali dan Didie Alias di Twitter , sekarang isu sensitiviti umat Islam pula yang di cabar..Aku tak pasti mana gambar ini diperoleh dan bila gambar bawah ini di ambil tapi gambar di bawah ni memang menyakitkan hati bila melihatnya..





Aku doakan Kak Nanu sedar akan kesilapan dia ni supaya tak ramai lagi akan sebarkan gambar-gambar sepeti ini lain kali..Kak Nanu,selamat berpuasa,personally dari admin Dunia Seorang Remaja.




# Dapatkan RM 1 dengan setiap pendaftaran yang berjaya anda lakukan di SINI..& di SINI

# Mahu beraya bersama penyampai ERA kegemaran anda? Hantarkan jemputan anda segera di SINI

# Share a photo or video of your life and be in the running to win RM1000! Click Here !!!

# Maxis is giving out a FULL HD TV every week! Complete this comic strip Here !!!

Comments
4 Comments

4 comments:

RepublicAku said...

tiada salah pun kalau mahu pegang atau bela anjing ni...cuma kena samak sahaja haram pun tidak....

Hans said...

boleh bela anjing tapi untuk menjaga ladang atau untuk keselamatan rumah jika kawasan tersebut ada banyak kes kecurian atau rompakan
tetapi jika nak bela anjing ibarat membela kucing tidak dibenarkan
itu apa yg saya baca lah sebelum ini
:-)

Freaky said...

tapi... anjing tu comel.. x sanggup aku nak samak banyak kali kalau pegang2 :D

Diana @ bilakukatacinta said...

x pham..x paham...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.