Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, August 23, 2011

Kebesaran Allah : Telur Berbentuk Pisang

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Pernah tak korang dengar pasal cerita telur berbentuk pisang ? Sebab kisah ni memang dah lama berlalu..Aku yakin mesti ramai yang dah tengok bukan tapi tak mustahil ada lagi orang yang belum sempat tengok..Di bawah ini aku ada gambar telur tersebut.


Macam mana ? Memang nampak pelik bukan ? Tapi semua ini tak mustahil untuk terjadi..Cuba bandingkan dengan telur biasa seperti gambar dibawah ini ..Memang tak nampak macam telur sedikit pun..Subhanallah..


Ada sesiapa yang nak beli telur macam ni ? Mana tahu nak buat gulai ke hape..Boleh la aku join sekaki ye..huhu...(^^,)..




# Dapatkan RM 1 dengan setiap pendaftaran yang berjaya anda lakukan di SINI..& di SINI

# Mahu beraya bersama penyampai ERA kegemaran anda? Hantarkan jemputan anda segera di SINI

# Share a photo or video of your life and be in the running to win RM1000! Click Here !!!

# Maxis is giving out a FULL HD TV every week! Complete this comic strip Here !!!


Comments
8 Comments

8 comments:

fairuz said...

nasib baik kau share. aku belum pernah tgok hoho agak2 kalau telo tu dieram, anak ayam tu macammane la agaknye ek? subhanallah!

fairuz said...

nasib baik kau share. aku belum pernah tgok hoho agak2 kalau telo tu dieram, anak ayam tu macammane la agaknye ek? subhanallah!

cik heroin said...

subhanallah

Awan Fantasia said...

terbaik..subhanallah...dan blog prince skrg nampaknya semakin popular.. ^_^

Entri Terhangat!! :
Justin bieber Break ??
Justin Bieber Disemadikan.....!!

AuraFIza said...

Tak penah dengar and tengok lagi. Subhanallah.. Memang pelik sangat lah..

Takashi Manganji said...

Kuasa Allah mengatasi segala-galanya..Subhanallah...

Saiazuan said...

subhanallah

khairul nuar said...

mohon share

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.