Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, August 11, 2011

Info Terkini - Gambar Rusuhan Di London

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Aku rasa semua orang dah tahu tentang krisis hebat yang sedang berlaku di London sekarang ini kan..Semua ini gara-gara kematian Mark Duggan yang ditembak oleh p-ihak polis dalam kejadian kejar-mengejar..Siapa Mark Duggan tu ?

Duggan dipercayai mempunyai hubungan dengan kongsi gelap Yardies London. Banyak kedai, kereta dan harta awam lain terbakar.








korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini

..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
2 Comments

2 comments:

nurul diana said...

menakotkannn :(

miss osixnine said...

takut je tgk ngn rusuhan diorang. dasyat

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.