Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, August 21, 2011

Cabaran " RACE " Kepada Semua Mat Rempit

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Sape Mat Rempit Otai sini ? Aku nak cabar korang semua " race " dengan anak buah aku ni..Kalau korang menang,mintak la ape2 sahaja,kalau korang kalah,kena berhenti merempit ..Ok,amacam...Ada beran ?


Ok,di bawah ini adalah video klip oleh anak buah aku..Korang tetapkan bila nak race,di mana dan berapa orang..Nanti aku inform anak buah aku...Ok ,deal ?

Ok,sekarang ada beran nak lawan stun macam ni..Haha..Tak kan nak tarik diri kot...(^^,)...




# Duit Raya RM25,000 daripada MayBank untuk dibawa pulang di SINI..

# Mahu beraya bersama penyampai ERA kegemaran anda? Hantarkan jemputan anda segera di SINI

# Share a photo or video of your life and be in the running to win RM1000! Click Here !!!


Comments
2 Comments

2 comments:

Freaky said...

wuahaha tu memang legend rempit

Terbang Bersamaku said...

boleh nangis mat2 rempit camgini...huhuhu..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.