Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, July 22, 2011

Wedding Of The Year - Memey & Norman Hakim

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Korang semua mesti dah tau kan tentang perkahwinan pasangan sensasi abad ini [ Memey & Norman Hakim ] yang akan berlangsung pada 28 September nanti di Crowne Plaza Mutiara..Pasangan ini telah menimbulkan satu lagi berita yang sangat sensasi apabila dipercayai bahawa persalinan pakaian Memey yang ditatahkan khas dari mutiara bernilai kira-kira RM 7.2 juta.Hanya dengan 2 persalinan tetapi sudah mencecah jutaan ringgit,pasangan ini layak digelar sebagai " Wedding of The Year 2011 ".


Di bawah ini adalah senarai harga bagi persalinan Memey yang bertatahkan mutiara yang sentuhan khas oleh pereka pakaian terkenal..

  • Dua persalinan dengan setiap satu bernilai RM500,000 tajaan Rafflesia untuk majlis persandingan dan acara memotong kek.
  • Dua set barang kemas bernilai RM2.8 juta setiap satu merangkumi anting-anting, gelang tangan, cincin dan tiara untuk dipadankan dengan pakaian tersebut.
  • Mengenakan dua pasang kasut rekaan khas Prof. Datuk Jimmy Choo bertatahkan mutiara untuk majlis perkahwinannya yang dianggarkan bernilai RM300,000 sepasang.
Dan yang paling menarik,sejak minggu lepas, borang penyertaan untuk rekaan pakaian perkahwinan Memey sudah dibuka kepada semua pereka fesyen yang berminat.

Aku rasa ni bukan sahaja majlis perkahwinan tetapi juga mempromosikan pakaian lengkap bermutiara.



korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
11 Comments

11 comments:

Freaky said...

ada org taja memang best =_=

Eisha said...

lau dh name nye perampas,,smpai bile2 pon orang kan ingt die perampas..
lau nk kwen telan belanje JUTA2,,
pas kawen x kan nk hidup PAPAKEDANA...
hahahah...
kite pose sebulan,dieorg pose stahun

AnAk dEneSor said...

uih kemain..ngah image klo i dpt 7.2 juta..huhu..kaya mak nok

NaimJamaluddin said...

jelez aih tgk depa ni kawen grand2 hbs...huhu

::contengan hati::)) said...

macam tak malu je dia si memey ni kan adeh serious dia punya kawinh berberlion lemon sekali pun tetap mak tak suka nak!! opsss teremo pulak ;)

fadhdeela said...

kalo org taja bole la nak kawen berjuta2!! huhu

fiq. said...

ade jugak org nak menaja deme kan..hukhuk

From My Fingertip

umUMRA said...

Hmmm...tajaan je kan..bukan btul2..lau btol2 ni tade mmpunye dorg ni...tak suka!!

Zya Lemon said...

melampaunyerrr,tuhan tak suka orang boros terutama sekali benda2 begini,macam menunjuk-nunjuk =_=

Night Walker said...

sbnrnya perkahwinan untuk dptkn keredhaanNYA, tp kalo cmni dh kira membazir, aduhainya...phm2x jela..

Night Walker said...

sbnrnya perkahwinan untuk dptkn keredhaanNYA, tp kalo cmni dh kira membazir, aduhainya...phm2x jela..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.