Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, July 8, 2011

Skodeng Awek Seksi Sampai Hidung Berdarah Tanpa Sedar ( 6 Gambar )

Assalamualaikum..

Ikuti monolog yang aku cipta di bawah ni ye..:)Gambar kredit kepada Zon Bebas

Fulamak oiii...Sexy gile  awek ni..Kalau dapat bergambar sedap ni ..Hehe

 Ape yang awek tu buat ? Macam bagi flying kiss pada aku je...

Awek : Abg hidung abg berdarah la..Nah ni tisu lap hingus saya..Guna la..

Lelaki : Aah la..Bila mase lak hidung aku berdarah ni..Mesti sebab sangap tengok awek sexy ni kot..hehe

Lelaki : Gila lah gambar ni..Hehe..Boleh la aku tidur dengan gambar ni malam2..Kalau dapat tuan die..Memang aku....

Lelaki : Lebih baik aku lap darah aku ni..Tisu kesat hingus pun boleh lah..Yang penting dari awek sexy..Boleh kongsi DNA..

Haha..Monolog di atas tu hanya rekaan aku semata-mata ye..Mungkin ada sedikit unsur 18xxxx..Aku mintak maap ye..Saje suka2..


 Segmen Mudah

Ada monolog yang lebih menarik ? Tapi tak ade unsur lucah ye..Monolog terbaik akan dipromote blognya..Bukan link blog ye..Maksud aku seluruh blog selama 4 jam..Tarikh tutup ahad ni..Hehe..

Cara nak sertai..
1.Buat satu entry pasal segmen ni..dan letak header prince
2.Tajuk : [ Segmen Prince ] ..............................( korang buat tajuk bersesuaian yang penting ada segmen prince macam dalam bracket tu )
3.Copy gambar di atas dan kreditkan pada entry ni..
4.Siap ? Tinggalkan link di ruangan komen

Rahsia Segmen Ni
  • Korang akan dapat backlink dari aku
  • Korang dapat buat entry SEO (sebab ramai orang suke search keyword  " awek sexy " )
  • Ramai orang akan baca entry korang tu bila bace tajuk yang korang buat ( korang pandai buat title,ramai yang akan masuk )
  • Blog korang akan dipromote selama 4 jam
Tak berminat ? Tak pe..:)


Comments
10 Comments

10 comments:

saiazuan said...

haha brdarah idung gua~


luangkan sedikit masa http://eleventx.blogspot.com/2011/07/demonstrasi.html

SoLy SoLicious said...

perghhh~ sungguh ade jadik cmtuh ek?

@remar said...

da hahaha
http://endahtakendah.blogspot.com/2011/07/segmen-princeawek-seksi-dan-hidung.html

eddy syrol said...

sempoi je kan mamat tu..kha3x..

jom terjah




WORDLESS THURSDAY

MEE GORENG SUKE HATI AKU

FAKE PROFILE

LAKSA RM1.50

LEMPENG KE LEMPANG?

Ajeerah Fareha said...

hahaha. sengal gila. igt dalam komik je mcm tu XD

saya afi said...

haha..apela pakcik tu, cover la skit. maluu lol

Ash Shikano said...

euww~ hahaha..agak2 ar mamat tu~

MFI said...

aku igt tengok awek sexy smpai hidung berdarah tu dlm katun jer..skali betul da..

armouris said...

lagi info tentang hidung berdarah di SIHAT SELALU - Hidung Berdarah

BUJANG SENANG said...

http://endahtakendah.blogspot.com/2011/07/segmen-princeawek-seksi-dan-hidung.html

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.