Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, July 9, 2011

Sempena 9 Julai Ni Prince Nak Bercuti

Assalamualaikum..

Aku nak minta maaf terlebih dahulu bagi pembaca setia penulisan aku yang sempoi ni..Hari ni aku nak bercuti sempena 9 Julai..Aku ada perkara penting nak buat...Hahaha..Oppss..Bukan pasal bersih tau..Tolong jangan salah paham..Aku nak keluar untuk beli kek untuk diri aku sendiri..Hari ni aku dah cukup umur..So boleh la aku pikirkan pasal kahwin dah..Ok la kengkawan semua..Mintak maaf ye..Diharap korang sudi baca entry2 aku yang lepas2...


Oppss lupe...Bagi kengkawan yang dah wish kat Fb..Aku minta maaf kalau tak sempat balas ye..Sebab hari ni aku bercuti..Terima kasih sebab wish ye semua..Have a nice day..:) 


Comments
12 Comments

12 comments:

aque said...

selamat hari lahir....

tomatokering :) said...

hahahaha egtkan betolll.. sian bli kek sendri;p

cahayabintang said...

hehe. happy birthday ye prince!

SoLy SoLicious said...

Happy Birthday !!

maceklala said...

hepi berday derr :D

Terbang Bersamaku said...

happy birthday...! (^_______^)

░♥si lampu neon♥░ said...

buffday ye? selamat hari lahir..semoga sentiasa dilimpahi rahmat dan berkat Allah swt

sergeant keroro said...

hepi birthday!! XD jangan ikut BERSIH sudah :)

Nour Akmal said...

happy birthday prince...

Ungu Violet said...

prince dah boleh cari princess...

hepi besday!.. :)

ABU said...

selamat hari jadi..

CheQ PP JoY said...

huhu..sama plak besday kite...selamat hari lahir ye..semoga muda selalu..hehe

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.