Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, July 25, 2011

The Real BatMobile Had Been Sold Out - Kereta Batman Telah Terjual

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Di sini aku ingin minta maaf banyak-banyak kepada kipas susah mati Filem Batman kerana Batmobile telah berjaya dijual kepada pembeli di laman web Ebay..Sebelumnya BatMobile telah dilelongkan menggunakan Ebay kepada sesiapa yang ingin memiliki kereta tersebut.Di bawah ini aku tunjukkan bukti waktu BatMobile dilelongkan..:)

Cantik kan ? Gambar-gambar di atas adalah sewaktu BatMobile mula-mula dilelongkan..Kenape aku kata BatMobile ini terjual ? Sebab korang boleh tengok di [ Ebay ] .Dulu link inilah yang melelongkan kereta Batman,sekarang dah tiada kerana sudah dibeli oleh kipas susah mati..Aku tak tahu siapa..:)


Sumber : paanjr

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
0 Comments

0 comments:

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.