Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, July 26, 2011

18 Sx - Alat Sulit Hilang Kini Boleh Diganti

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Aku tahu ramai yang perasan bahawa aku dah jarang update sejak akhir-akhir ni bukan..Bukan aku nak berlagak bagus tapi serius aku bagi tahu korang seminggu ni aku memang betul-betul sibuk kerana aku berada di Sarawak untuk satu program yang menarik..Korang nak tahu ? Hahaha..Bab kata Siti , " Biarlah Rahsia "..


Ok,back to main topik,sebenarnya aku nak bagi tahu korang semua bahawa doktor dari Universiti Maryland Medical Center menemukan satu cara yang boleh mengembalikan alat sulit ( lelaki ) kepada bentuk asal menggunakan daging peha atau lengan.

Yang paling menarik,alat sulit yang baru itu mampu berfungsi seperti yang asal kerana boleh klimaks dan ereksi pada masa yang sama.Tetapi terdapat sedikit kelemahan pada alat sulit yang baru ni kerana ia tak dapat berejakulasi dan bentuknya tak sama..

Agak-agak korang la kan,macam mana bentuk alat sulit yang baru tu ye..Hehe..Dah2..cukup2..Tak payah mengda nak imagine..Dapat dosa je..Aku kongsi cerita ni sebab mane la tau ada lelaki yang dah hilang tuttttttttt dia,boleh la ganti yang baru nanti..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
4 Comments

4 comments:

Kamil Kahar said...

adoii...aku yg da xupdate 2 mggu ni pun rileks jer...xkesah pn bro...

haha...pasal tajuk entry nie...pompuan, sila jgn bayangkan...

einz miszmessy said...

wow...dasat ek....dara pun leh dptkan balik....macam2....lau disebabkan mmg tak dpt dielakkan takpe....tp lau sengaja...mmg la....em...

einz miszmessy said...

wow...dasat ek....dara pun leh dptkan balik....macam2....lau disebabkan mmg tak dpt dielakkan takpe....tp lau sengaja...mmg la....em...

PORUMAN said...

hhahaha.. aku x nak la... bersyukur jela dgn ape yg ada.

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.