Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, July 17, 2011

[ Lawak ] Syarikat Majalah Rugi Kerana Justin Bieber

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera..

Kepada semua peminat Justin Bibir ,korang kena fikir sekali lagi sebab ape yang korang akan bace selepas ni adalah fakta sebenar mengenar Bibir dan boleh menjadi bahan lawak kepada korang semua apabila Bibir menghiasi muka depan Majalah Vanity Fair..

Penjualan majalah Vanity Fair jatuh mendadak selepas syarikat penerbitan itu menggunakan penyanyi popular Justin Bieber sebagai penghias muka depannya. 

Majalah edisi Februari itu mencatat jualan sebanyak 246,000 naskhah dan memecahkan rekod penjualan terburuk sepanjang 12 tahun majalah tersebut di pasaran.

Kali terakhir majalah ini mendapat jualan terendah ketika menggunakan pelakon Will Smith sebagai muka depan pada tahun 1999.


Sebelum ini, sebuah majalah remaja Teen Vogue juga menanggung kerugian apabila menggunakan gambar Bieber untuk edisi Oktober 2010 yang hanya terjual sebanyak 121,054 naskhah sahaja.

Korang boleh tengok koleksi gambar-gambar Bibir dalam majalah tersebut di bawah..


Masih komersialkah Bibir sekarang ni ? Haha..

Sumber : billyinfo

Jangan Lupe Baca Di Bawah Ni ye..:)



korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
6 Comments

6 comments:

Zya Lemon said...

picture pun macam fag -.-

LUNA LANUN said...

ekkk... aku tak paham... adakah maksudnya pembaca majalah ni x suka justin bieber?!

LATEST ENTRIES
1. SEGMEN MARI KUMPUL FOLLOWER
2. Istana Negara... Kau ingat senang nak masuk sini?!
3. Antara waktu mustajab berdoa.
4. Padang sikit punya luas... Tang tu jugak dia nak main!
5. Kurang ajar punya PEREMPUAN!!!

.fahmi. said...

bibir...bibir...dah tak laku sekarang..wakaka....

btw...thanks datang singgah blog

http://fahmimasarudin.blogspot.com/

Kucing Serius. said...

KAHKAHKAH!

Aku superb like entry ni. Tak suka JB!

Eena Arrina said...

hey..eena pon ada entry pasal justin bieber. do check .wajib baca. :P http://lifeofusea.blogspot.com/2011/06/alkisahnya-macam-ni.html

miss Q said...

haha....kelakar...tp sian pulak kat JB nih....cousins sy sgt2 suka n giler kat bieber...mungkin sbb diorg baya2 dia kowt...x kesahla...asalkan diorg happy..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.