Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, July 11, 2011

Lawak Paling Bodoh Di Dunia

Assalamualaikum semua...

Aku tak nak tulis panjang-panjang pagi ni..Just nak tunjuk pada korang semua sekeping gambar...


Hahaha..Korang tak terasa nak tahu ke ape lawak tu..Lau ye,ape lagi pergi la search kat Google sekarang..Tapi satu je pesan aku..Jangan korang hantuk kepala korang pada dinding dah la ye..:)

 Jangan lupe bace di bawah ni ye..

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
12 Comments

12 comments:

oPiE iSa said...

WT................

JB? Hantuk hantuk kepala kat bantal!

amierah said...

JB is a woman...??

KeTaM_BaTu said...

Arghhh.. betul ke jawapan tuh??? hahaha...

Jom klik sini..
cara selesaikan button follow yang hilang

"tanpa tajuk"

azie5ouh!8 said...

mmg lawak !!lmao

Isteri Encek Bard said...

wat the fish JB... hahhahhah saya nak kongsi entry nie boleh tak

pRiNCe said...

@isteri encek bard

haha..kongsilah..:)

Cik Arda :D said...

BHAHAHAHAHHAAH !!!

lawak arrrrrrr

yusrina said...

hahaha.... kelakar... minta share ye prince

iyan shazlind said...

sian Justin bieber eh :p

Mohd Zakwan said...

lol..Justin Biebier ..hahhaha

Jom Join segmen yang diadakan oleh Zakwan.. Hadiahnya, 4 orang akan dipilih untuk diiklankan selama 2 minggu secara PERCUMA serta akan direview oleh Zakwan.. Selain itu blog korang akan tersenarai dalam bloglist Haris Kaito..
Klik Sini Untuk Join

EmmaSafa said...

cian kt die kot...

shaemo said...

haha.. kantoi daa JB woman.. haha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.