Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, July 13, 2011

Keputusan Perlawanan Bola Sepak Malaysia Vs Arsenal 13 Julai 2011

Assalamualaikum semua..

Aku rase semua orang dah tau kan tentang perlawanan bola sepak antara Arsenal dan Malaysia pada malam ni..Aku pasti mesti semua tak sabar2 nak tengok perlawanan mereka kerana aku tau ramai yang minat pasukan dari Eropah tu kan tapi tak kurang juga ramai yang nak tengok Malaysia mengalahkan Arsenal malam ni..
 

Aku sokong yang mane ? Haha..Serius aku tak tahu aku nak sokong mane,sebab Malaysia dah semakin kuat kerana mampu melangkah ke perlawanan pusinagn kedua dalam pemilihan Piala Dunia..Arsenal pun tak kurang hebat juga kerana pasukan mereka adalah salah satu daripada 4 pasukan terbaik di Eropah..Jadi aku yakin perlawanan malam ni pasti sengit..

Sebenarnya aku tak hiraukan menang kalah tu sebab yang penting dalam sesebuah perlawanan adalah kesungguhan bermain untuk mencapai kejayaan.Bayangkan kalau ada salah satu pemain yang buat onar dalam pasukan,aku yakin pasukan tersebut mesti akan teruk terjejas.Jadi aku harap perlawanan malam ni akan memberikan tanggapan yang baik kepada peminat bola sepak Malaysia dan seluruh dunia.

Berita baik untuk semua orang..Kalau korang nak tengok perlawanan malam ni secara online,korang boleh la pergi ke Ustream.com kerana ada broadcast pada pukul 8.45 malam ni..:)

Oppss..lupe..korang rase berapa keputusan malam ni ? Berapa kad kuning dan kad merah yang akan dikeluarkan pengadil ? Aku cuma harap satu je..Harap2 perlawanan malam ni " Bersih " bukan bersih 2.0 ye..haha..

Jangan risau , aku akan update keputusan perlawanan malam ni di entry ni ye..:)

Malaysia Boleh !!!! ( Bukan 1 Malaysia ye...)

Update

Malaysia Vs Arsenal
4 - 0

Ramsey  4'
The0 Walcot  36'
Carlos Vela  58'
Rosicky  90'

Jangan Lupe Bace Kat Bawah Ni YE..:)

Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up
 Bila Pakar Bom Gagal Memusnahkan Bom..Inilah Jadinya ( 7 Gambar )


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
4 Comments

4 comments:

faisal apardi said...

walaupun arsenal jadi pujaan tapi malaysia tetap aku sokong malam ni..sebab negaruku

Awan Fantasia said...

rakyat sendiri x sokong Malaysia..sian depa

TERBAIK SAAT INI!!:
ABANG SHAHEIZY SAM KENA PENJARA DAN SEBAT!!
KELEBIHAN NUFFNANG BERBANDING YG LAIN!!

urzain hussain said...

Malaysia will win..
Because spirit of Malaysia team are strong..^^

Enchik Nine said...

Yap... Malaysia BOLLEH :D

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.