Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, July 16, 2011

Fail - Kek Versi Angry Birds Realistik ( 14 Gambar )

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Korang mesti minat game angry bird kan ? Macam mane pula kalau aku kata kek angry bird pula wujud .. Korang minat juga ke ? Kalau aku ,serius la aku memang tak kan makan..Haha..


Dan inilah hasilnya..Ada sesiapa sanggup makan babi berwarna hijau tu tak ? Kalau burung aku sanggup lagi la..Hahaha..:)

sumber : threadcakes

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
5 Comments

5 comments:

~bUih-bUih ciNta~ said...

xde selera nk makan yg wane ijau tu..hee~

Terbang Bersamaku said...

ish2..sy pun takkan makan..
eh header baru eh..smart...:)

yaya_flanella said...

kalau taktau org suruh pejam mata mesti bantai makan je an. XD

Suhazli said...

haha..aku suka burung warna itam tu..

fyna said...

erk.burung tue tomey lagi.
;)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.