Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, July 15, 2011

[ Artis ] Anak Baru Rita Rudaini Dan Aidil Zafuan ( 2 Gambar )

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera..

Aku rase mesti ramai yang dah tau kan bahawa Rita Rudaini dan suaminya Aidil Zafuan baru sahaja mendapat satu lagi cahaya mata baru-baru ini..Bagi sesiapa yang masih belum tangok anak baru mereka,korang boleh la lihat gambar2 di bawah ni..



Comel kan ? Bila la aku nak dapat anak ek ? Haha..Cuba teka anak diorang yang baru ni lelaki ke perempuan ?

Jangan Lupe Bace Yang Bawah Ni Juga Ye...:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
7 Comments

7 comments:

TeAqArH said...

chantek la header...^_^
xomelnye anak depa..semoga perkahwinan mereka kekal..^_^

adeeb khairudin said...

comelnyee :')

Azlina ishAk said...

credit to beautiful nara;)

Haslinda Ariffin said...

anak 1st rita muke cm aidil...

muhamadsufian89 said...

nampak macam anak omputih je. hehe

Dhia BellamiZam said...

skali pndg mcm ank omputih..huhu

Namee Roslan said...

eh comelnya!! :D txs for sharing okay~ comel gila n mcm besar je dr abang dia. tak sabar nak ada baby :D

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.