Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, June 17, 2011

Tutorial # 2 : Malas Nak Guna KeyBoard ? Cuba On-Screen Keyboard

 assalamualaikum..

Juz a short tips for those that love IT...mesti korang pelik kan dengan tajuk aku kat atas..mane mungkin orang tak nak guna keyboard..lau camtu better tak de lah keyboard kan..juz screen.ringan pun ringan jugak kan..bukannya susah pun kalau nak buat..setiap orang mampu buat..:) tapi tips ni berlawanan dengan tips yang aku bagi hari tu...



Caranya mudah saja,

  • Tekan start
  • Pilih Run
  • Taip OSK
  • Enter


Comments
4 Comments

4 comments:

a pis of art said...

thanks...

dzafira said...

Bestnye tips ni.. Baru tahu ! Main tekan2 macam main game plak.. hehe

Atiqah Sa'ahiry said...

PRINCE..thanks so much..it really work..

d_LA said...

wahhh..thank u thank u..baru tahu cane nk buat..hehe..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.