Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, June 28, 2011

Prince Nak Ajar Korang Semua " Sex Education " Guna Ball Pen

Assalamualaikum..

Malam ni aku baik hati untuk mengajar korang benda lucah..Hakhak..Ok,korang dah bersediA nak belajar..Tapi sebelum tu aku nak korang berjanji yang korang akan open minded ye..Aku bukan lah seorang yang gila seks ok..Dont ever misunderstanding me ok..Haha..Silap  " english education " pulak..:)..Ok,korang boleh tengok gambar kat bawah ni ye..Lau tak paham,nanti aku explain kan..:)





Pendapat aku : Aku memang berbakat jadi cikgu  kan..haha..
Pendapat korang : ???

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini



Comments
11 Comments

11 comments:

gadis melayu said...

seyes x paham..???

alif ismail said...

hahahah...

ape lah...

sungguh simbolik...

TeAqArH said...

sabor je lah ngn entry ni...
paham paham..x paham sudah..^_^

Ray Garcia said...

xphm pederast dgn eunuch... ape benda tuh, "cikgu"? haha

einz miszmessy said...

tak faham~blur~

Suhazli said...

haha best2!! idea yg sgt blh di terima pakai

Pak Syahot (sYaHir) said...

sape x phm tu mmg otak masih suci lg...hahaha nice bro!

pRiNCe said...

sape yang tak paham boleh tanye...
[ Contest ]Pak Syahot (sYaHir)

Kamil Kahar said...

hmm...suci la sgt...xkanla xfham sume...nmpk sgt bebenor menipunyerr...sbb zmn skrg nie pendedahan meluas...tmbh2 kalo kaki blogger...haha...kalo slh ape aku ckp ni btulkan la ek...hehe...

tp xley blah time ejaculation tuh...mmg xtercapai dek akal...bleh 'terpan***' plak dakwat pen tuh...huk2...segan den nk menyebutnyew...

aslann said...

sebab aku terlalu suci..aku xpaham...hahaha.

cheqhaizan said...

hai singgah kat cnie n follow..huhu..jom singgah n follow me.. :)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.