Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, May 18, 2011

[ Panas ] David Beckham Jual Petai Di Padang Bola Sepak

assalamualaikum..

korang nak tau tak yang david beckham dah berhenti main bola sepak ?? haha..terkejut la tu..tapi ni memang " serius "..tark tipu punya..aku ada bukti untuk dakwaan aku ni...aku tak tahu ape sebab dia berhenti..tapi kalau tak silap aku dia pernah umumkan yang dia nak utamakan family dan nak buka perniagaan sendiri..tapi pasti korang tak sangka ape yang si David ni jual kan..die buka perniagaan jual petai yang di export dari Malaysia..bangga noh jadi anak Malaysia ni..kalau korang tak ppercaya tengok gamabr kat bawah ni ye...:)

ni bukti dia..

haha..amacam..sekarang dah percaya belum ?? ape2 hal..boleh contact die nanti kalau nak beli product dari petai ye...:)..

p/s...nak pergi makan tomyam la jap....


Comments
10 Comments

10 comments:

syieda said...

mcm edit je tgn die..hikhik.. ^_^

aque said...

hahhahah... comel!!

hasrul hassan said...

Salam.
heh saya ada buat entri serupa gak ... lebihkurang sebulan yang lalu .. weeeee....

Faris Adli said...

beckham masih wakil england ke? ingat dah tak layak

~nsar~ said...

hahaha... boleh tahan..

are kiem said...

bare edit ea...hukk..
lolx

kjaharun said...

edit ni.. pandai org yg edit.. huhuhu

kjaharun said...

edit ni...

signorina teha said...

a'ah la..
nmpk sgt gmbr ni di edit..
reader,jgn tertipu..:)

dean said...

edit nih

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.