Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, May 4, 2011

Header Terbaik Pilihan Prince

assalamualaikum semua...

hari ni aku baru ada masa nak buat benda ni...sori sangat..aku terlupa pulak yang kau pernah buat segmen ni...
so..alang2 aku teringat ni..aku buatlah..terpaksa aku tolak tepi dulu untuk study tuk  exam sok..kepada sesiapa yang menyertai segmen aku ni..aku mintak maap banyak2 ye..doakan aku berjaya ye final ni..ok aku nak mulakan sekarang...aku nak tunjuk pada korang semua header yang menjadi pilihan aku...korang nak tahu sebab die..korang kena la baca..:)















amacam ?? cantik tak header diorang..korang berani nak berlawan header ??hahaha...jom kite terjah ramai2 blog diorang nak...jom2....


Comments
4 Comments

4 comments:

dean said...

cntik kew? cm xjeq

♥suNa husNa♥ said...

berani je nak lawan..hehee

KK said...

yg izati henry 2 lawo..=)

G3-lina said...

thanks ye~

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.