Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, May 21, 2011

Cube Teka Gambar Ape Kat Bawah Ni

 ini adalah sticky post sehingga 10 pagi esok..
sila scroll ke bawah untuk baca entry terbary ye...

assalamulaikum..

selamat hari jumaat semua..pergi tak solat jumaat tadi ? haha..ok..sebenarnya aku nak buat satu teka-teki sikit ni..aku bagi gambar kat bawah dan korang teka ye..hadiah ? dah2 tak de sebarang wang tunai atau topup..cume pemenang die aku akan masukkan link blog dia dalam entry aku yang seterusnya...nak pilih berape pemenang ek ? haha..jangan risau..aku tak kan men undi-undi..korang betul..aku masukkan link blog korang...tak ada pilih-pilih kasih ni...atau pun nur kasih..haha...














semua 10 gambar..korang teka la..jangan malu jangan segan ye..comment anda berkaitan jawapan teka-teki ini semua akan aku moderate kan ye sebelum teka-teki ni habis..aku akan tutup teka -teki ni pada pagi esok...amacam ? so aku akan buat entry dan masukkan link blog pemenang-pemenang tersebut...sekali lagi aku bagi tau..anda betul,saya masukkan link blog anda...tak kira berpa ramai yang betul..

p/s..jangan lupe tinggalkan link blog anda ye dalam komen tu nanti...


Comments
20 Comments

20 comments:

Nida said...

nak teka..

sabun..:)

Nida said...

ops lupa ni link blog:
radinsah.blogspot.com

senyumSOYA said...

sabun kot~ heheheh

pRotege oN tHe R0ad said...

sekali teng0k ada macam agar-agar..pastu ada pic aiskrim,telur berwarna...maybe ada chesse disitu..main teka je..

http://protegeontheroad.blogspot.com/

Moumo said...

eraser?

aque said...

mcm pemadam jew... huhuhuu

belog saya

aNis sHazLiN said...

comel... anis ase ni sabun! or bahase omputenye soap! :)

http://leenshah.blogspot.com/

saje suke2.. :)

Azmie said...

nampak macam makanan tp mcm pemadam pensel pun ada juge..

kat alamanda tu mee sup pun da jadi mainan/hiasan.. huhu~~

Fadzillah Kamarudin said...

saya teka candle...

IdaNurFieyda said...

alaa..dah tau dah prince..sume tu gmbr pemadam kan???

http://www.idanurfieyda.blogspot.com/

G3-lina said...

semuanya mcm gula2 je..

Meyra Haney said...

sabunkan ??

are kiem said...

macm sabun jew...huhkk

CiK NatOpiCk said...

pemadaM kn??

Onitsuka_hana said...

jelly yang wangi2 tu.. letak dalam keta ka, bilik ka..hehe

lovetinie said...

of course la sabun.. sbb pnh tgok kt megazine.. hee

Nor-Fakhry-Norzilan said...

ermm pewangi kot ? yg dlm bntok keras pnye tu , kot laa ==" .

http://nor-fakhry-norzilan.blogspot.com/

farahin said...

heyy ni kuih agar-agar kan :)

zaren said...

pemadam !

effa said...

sabun..!!

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.