Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, May 8, 2011

Aku VS Cik Epal Gonjeng VS Kumpulan 24:7

assalamualaikum..

amacam tajuk kat atas tu...mengancam tak ?? kenapa aku tulis entry ni...serius ni bukan entry nak tarik perhatian korang tau..tapi ni entry luahan hati aku ..haha..pe kaitan cik epal dengan aku pulak ni ?? kaitan aku dengan kumpulan 24:7 ?? mesti korang tertanya2 kan..k sebelum tu aku nak tanya..korang dah bace belum entry ni ???
k..sebenarnya perkaitan die ada dalam entry ni..korang tengok lah dan bace sendiri...

kalau korang nak tau entry tersebut telah masuk box office...sebab cik epal telah promote ... kenape cik epal nak promote pulak kan...korang bace dulu..baru tau...korang nak bukti tak..?? tengok bawah ni...

korang tengok tu....pecah panggung kan..x sampai sehari entry aku dah dekat 1600++ page views...referral dari blog cik epal lak dakat 500...banyak tak..serius aku berterima kasih pada cik epal..terharu ni...cume satu je aku tak tersangka...cik epal telah bukak rahsia aku...iaitu identiti aku yang sebenar..sekarang ramai member2 aku dah kenal aku...sume msj aku cakap tahniah...gempak kan cik epal ni...k..anggaplah la ni hadiah sagu hati aku pada korang semua bagi sesiapa yang nak tau camne muka aku yang sebenar...

ok..dah2..jangan tengok lame2..nanti korang muntah tengok muka aku...prince yang hodoh...huhu..sekarang rahsia aku dah pecah..ape lagi aku nak buat ek..adoiii..tak sangka rahsia yang aku pendam selama 4 bulan lebih ni dah terbongkar dengan cara mcam ni...hihi...ape2 hal...aku hepi la dapt jumpa blogger lain kat kl ni...
dapat lak jumpe cik epal kan...and the gang...

ok..berkaitan kumpulan 24:7 tu...banyak blogger dari blog cik epal tanye aku...betul kew aku ni ahli baru kumpulan 24:7...eh3..muka aku ni nampak cam jambu kew??haha...ade pulak tnye soalan camtu..nak tergelak aku..sebab ape diorang tanye aku cmtu..sebab gambar aku ada dalam album cik epal bersama kumpulan 24:7 nye...gempak kan...nak tengok pic kumpulan 24:7 ci epal tak ??


amacam....korang rase camne???jambu kan muka diorang..muka aku tak k..hahaha... haha..korang nak join tak ?? serius aku cakap..sekejap je korang jadi feymes...huhu...

p/s..aku harap x ramai sangat yang dah knal aku ni...huhu..ok...kepada yang dah kenal aku..aku ucapkan selamat berkenalan ye..:) terima kasih banyak2 kepada cik epal and the gang...



Comments
9 Comments

9 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

huhu. jeles gile =.=

nnt leh jadi femes emes lah~ ^_^

Muhamad Daleel Mohd Idros said...

cool..follow my blog k~~

The Towel Ninja said...

pakai spek tuh kawan aku kot -_-".caer.
httP//sang-pemimpi-tegar.blogspot.com

Budak Botak said...

he3, best2. Nanti jumpa Bdk Botak lak, he3...

Entry terbaru -> Aya Tsukioka Cipta Baju Kreatif Nie Untuk Elak Perempuan Dirogol... (",)

aliarosli said...

hahhahhaha, dah kenal dah muke cam ne

time bukak blog cik epal tak dapat tengok, gambar lambat loading

banyak sangat kot

errrrr nak ngorat leh? hhahahha

miss Fyqa said...

jeles jugak. huhu

Sunah Mohammad said...

ha!!! da nampak muka dia! hahaha~

athira tinted said...

huhu..haha..hihi..hehe..


salam perkenalan..

^__^V...

aque said...

sangat jeles ye disini... wargh... hahhahhaha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.