Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, May 31, 2011

aku nak mintak maap sebab tak dapat update blog

assalamualaikum..

wah..bukak blog..banyaknyakomen..tak sangka ramai yang datang ke blog buruk aku ni..bukak fb lagi laa ramai friend request...notification tak payah cakapla...jenuh aku nak baca semua..aku tulis entry ni sebab aku nak mintak maaap pada korang semua sebab dah lama aku tak update blog aku ni..ni pun baru aku pergi cc..ni semua sebab aku ddah balik rumah dan rumah aku tak ada internet untuk blogging..aku fed up jugak la..tapi nak buat macam mane kan..bukan niat aku nak tinggalkan dunia blog ni..ape2 hal aku nak mintak maap banyak2 pada koramg semua kerana tertunggu entry aku ni..aku janji bile rumah aku dah ada internet nanti aku buat entry yang best2 ye..so,doakanlah rumah aku supaa cepat ada internet ye..

p/s...dalam mood fed up + sedih + kecewa...


Comments
6 Comments

6 comments:

zacky ~786~ said...

alalala... nape ni ? mood tak best jer.. :P

nelly said...

maaf diterima ^^

Budak Botak said...

Xpa Budak Botak tunggu...

Entry terbaru -> 10 Kemalangan Paling Mahal Dalam Sejarah Manusia... (",)

Rahmad said...

mudah-mudahan cpt ada internet..
supaya ble update blog mcm dlu..

GaRy™ said...

doakan gary gak supaya dapat la save22 bajet untuk bayar broadband bulan ne...huhuhu...
gary tengah cari bloglist ne... mesti bloglist gary lagi meriah kalau ada prince.. jom join!!

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/jom-join-30-bloglist-vip-blog-gary.html

fRaMe+LenSeS said...

sabar ye... mungkin ada hikmah disebalk tu..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.