Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, April 5, 2011

[ WAJIB TAHU ] Sebab - Sebab Digigit Jin

aku pasti rmai antara kowang yang dah tahu sal ni kan...
tapi kau juga pasti ramai yang belum tahu...
so,yang dah tahu sowi la ye...yang belum tahu..rajin2 la tangan dan mata tuk klik dan tengok ye...
sebab benda ni amat penting kepada semua orang...
oppss lupe lak...hari ni aku malas nak menaip..so aku nak letak video jew...hehehe..
kowang tengoklah sendiri ye...:)


p/s...hehehe...salah daa...sekali terletak audio pulak...jangan marah derrrrrr.....opppsss...

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..





cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
6 Comments

6 comments:

sumanje said...

salam ziarah ptg....
em..su kurang arif tentg alam Jin nie....
so su rasa lebih baik su perbaiki cara wuduk sumanje agar lebih sempurna dan tawaduq..
Thanks sharing

Cik Aish said...

huhu..semalam tdo pAs asar..ceisss!!

Cikgu CTE said...

baru tadi ajar bebudak tentang cerita tajul muluk dgn jin....

dean said...

jgn tdo pas asar..dgr tu~

ecah jer said...

after this must change..huu cannot sleep after asar..

Atiqah Sa'ahiry said...

try never sleep after asar..

thanks to prince..for this post..it remind me again...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.