Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, April 5, 2011

[ PANAS & MENYIRAT ] Gadis Bertudung Persenda Zikir


"lu bikin hati gua panas la minah..."

tiru ayat SAM jap ye...hehehe..
aku panas tol bile tengok video ni...tapi aku tak nak komen ape2...
aku takut aku tersalah cakap...tambah dosa percuma...
lagipun aku tak layak nak hukum2 orang ni...bia die insaf diri...
kowang jangn mencarut lak bile dah tengok nanti..
aku bagi ni sebagai pengajaran jew...bukan nak bukak aib atau ape...
hope lepas ni tak ade lagi kes cam ni...
mungkin aku salah dengar dan tengok kot..kowang rase??????
k..aku chow dulu...


p/s...kowang dah tengok...kowang pikir lah sendiri...tapi tlg jangn nak kuarkan kate2 kesat ye..
        aku tak suke...:)

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..





cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
10 Comments

10 comments:

Nujma Hayati said...

Astaghfirullah ...
Sy hrp mereka berubah..jge imej wanita b'tdg... :) :)
Jgn nk malukan kaum wanita ...
Amin

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

ahaks .. nak buat camne bro .. bagi dorang itu satu peLAWAKkan .. doa-doa je la dorang sedar ape dorang buat .. nauzubillahminzalik ..

Isteri @ Ibu Yg Kiub said...

Sorry singgah sini..

cik najihah said...

astagfirullah ...
knp la sampai macam tu sekali

dean said...

dak2 yg cetek ilmu

athira tinted said...

nujma hayati: salam..ermm..nie bkn nk malukan wanita bertudung ka apa...
nie memalukan umat Islam sndri...
klaw org non muslim tgk sure mreka akn gelak kat kita...
hurm,.. hope they all will get hidayah from ALLAH...

cRazEy NaNa said...

rosak...rosak...rosak...

Pembawa_Wacana said...

Dah tengok dah...video ni dah lama... dah la berdikir barat..cemarkan nama islam..nama seni budaya...hadoi....rosak

cikcleopatra said...

video ni mmg cam haram jadah pon.

Atiqah Sa'ahiry said...

apa lah nak jadi dengn mereka2..kita doakan mereka..mendapat hidayah dari yang esa...subhanallah..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.