Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, April 12, 2011

[ Video Lawak ] Taktik Permainan Paling Bijak & Kotor Untuk Menang

assalamualaikum...dah malam rupenye...
sedap betul aku men dota tadi tak perasan...
nasib baik aku solat gak tadi...hehehe...main2 jugak kan....solat jangan tinggal...
oh lupe lak..sebut sal permainan ni...aku nak tunjuk kowang satu video yang best gilerrr...
kowang tengok mesti tergolek punye....



so,ape pendapat kowang...bijak tak strategi dyowang???hehehe...
lepas ni lau kowang nak menang...buat la strategi maca tu...
kompem menang...kalau tak menang..kompem kowang kena sepok...
muahahaha.....

p/s....aku masih dalam mood sedih lagi....:(


sape2 yang sudi..sila vote untuk header saya boley ????
kat sini....

.:: diARi sEoRAnG rEMaJA ::.



Comments
4 Comments

4 comments:

faisal apardi said...

yup solat jgn tinggal..

faisalapardi.com

Dekcik said...

klu sedih tgk lah video kelakar2 jew conrem gelak..haha..

Hafiz said...

hahahaha...opponent tak sangka mamat tu macamtu..haha

dean said...

hahahahahahahaha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.