Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, April 3, 2011

[ SEGMEN ] Tolong Promote Blog Saya....


Assalamualaikum...ni 1st time kalau kowang perasan aku buata segmen kan..
aku buat segmen ni sebab aku nak join segmen Bro Ben...
tapi aku tak tahu nak pilih 5 blog yang mane untuk aku promote...
kowang nak aku masukkan kowang dalam blog aku tak tuk di promote dalam segmen bro BEN...
senang jew...

1.buat satu entry...letak header prince dan link kan ke sini...
2.kowang tak nak jadi member prince pun tak pe...ikut keikhlasan kowang...
3.letak tajuk..   "Prince..Tolong Promote Blog Saya"
4.tuliskan description pasal blog kowang...contoh..pasal remaja kew..keluarga kew....
5.berikan sebab yang paling menarik kenapa Prince perlu pilih blog kowang tuk di promote
6.tinggalkan link kowang dalam ruangan komen ye..

p/s...prince akn pilih 5 blog yang terbaik jew tau...so buat betul2...prince tak kan tengok follower kowang..even follower kowang 1 jew..prince akan tetap pilih jika prince nampak kesungguhan kowang dalam entry yang kowang buat tu..

tarikh tutup....9 malam ni...sebab prince nak buat entry tuk promote blog kowang lak...

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..







cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
12 Comments

12 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..^.^


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/princetolong-promote-blog-saya.html

IdaNurFieyda said...

kite dah join dah encik prince ^_^

http://idanurfieyda.blogspot.com/2011/04/princetolong-promote-blog-saya.html

Novelgurl said...

bGSLa..=)

Muslimah Optimis said...

nak join jugak ni http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/04/princetolong-promote-blog-saya.html

thax

Atiqah Sa'ahiry said...

good idea..prince..

nabihancakap said...

PRINCE!!! sila lah ke page sy yea.

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/prince-tolong-promote-blog-saya.html

anismelon said...

done....hehe...

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmenprincetolong-promote-blog-saya.html

Atiqah Sa'ahiry said...

http://umealong.blogspot.com/2011/04/princetolong-promote-blog-saya.html

KK said...

sy pon nak join jgk segmen BA..
tp,xtahu nak pilih yg mne..rmai sgt..huhu

miminhora mira =) said...

http://miminhoramira.blogspot.com
:)

nur said...

ALAMAK.. TA SEMPAT NI..

Roti Kapas said...

Http://www.mamavintagejewelry.blogspot.com

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.