Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, April 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..


blog yang aku rase patut popular ialah....:-

  1. http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/04/princetolong-promote-blog-saya.html
  2. http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/prince-tolong-promote-blog-saya.html
  3. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/princetolong-promote-blog-saya.html
  4. http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmenprincetolong-promote-blog-saya.html
  5. http://idanurfieyda.blogspot.com/2011/04/princetolong-promote-blog-saya.html
penat aku nak cari tu...siapa buat segmen lagi...hahaha..
kowang nak tahu tak kenape aku pilh diowang..???
kowang tekan jew link kat atas tu..aku jamin kowang tak kan menyesal punye la...
ala setakat tekan dan tengok jew bukan susah pun kan...
kite same2 la bagi dyowang traffik...bley kan sume????
follow ke tak...2 len cite..betul???hehehehe..

banyak cara untuk  kite nak popularkan blog ni...tapi aku tak layak nak cakap lagi la...
sebab aku pun tak popular...nanti kalau aku cakap kowang kate...
"eleh mamat tu...poyo gillerrrr...ajar owng nak popular...tapi blog die hampeh..."
so better aku senyap jew..lagi pun aku junior lagi berbanding kowang sume....

sebenarnye...blog ni dibuat supaya owang bace kisah didalamnye...ape gunenye kite buat blog tapi tak de orang nak jenguk pun kan...
mesti down terus semangat kan...
populariti amat pntg...sebab die yang membantu owang mngenali blog kite ni...
betul tak...???

p/s...no komen..hehehhe..tak ade idea la...


cube tengok yang ini...

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..




cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
3 Comments

3 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bg pendapat sy even kita tak popular pun tak salah kita bg pendapat kan??

Atiqah Sa'ahiry said...

oo..ramai jugak yg join..all the best..keep writting in ur blog..

anismelon said...

eh eh..kite terpilih lah...ngeeee...tq la en.prince...woowoowoo..sambila kesat air mata terharu..hehehe..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.