Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, April 27, 2011

[ Panas & Sakit Hati ] Wujudnya Profile Yang Hina Islam Di Facebook

assalamualaikum...serius aku tengah panas...betul2 panas..walaupun petang ni hujan ditamabah kelajauan kipas pada tahap maksimum..panas aku tetap tak hilang..malah makin bertambah2 lak...serius aku cakap..kalau aku dapat orang yang buat profile ni..memang siap la die...sampaikan aku hilang mood study...dah la minggu ni exam besar...adoyai...kowang nak tau sebab ape aku panas ??? korang tengoklah sendiri kat bawah ni...


sekarang korang dah tau kan ape yang buat aku betul2 panas...tapi jangan tengok je k...sila bertindak sekarang...cmne ??? korang tak tahu atau buat2 tak tahu ??? or malas ???k..tak pe..kali ni aku ajar...

sekarang korang dah paham kan..so bertindaklah cepat...jangan nak pandang sebelah mata jew...bukak mata tu luas2...sorry..aku tengah panas ni..so aku moody sikit...kalau korang tak rase ape2..tu korang punye pasal..

p/s...kalau korang sayangkan gama islam..sila like dan share..supaya sume orang boleh block profile ni ramai2...plizzzz...



Comments
7 Comments

7 comments:

Ummu Khaulah Hasan said...

semangat keislaman yang tinggi !

tahniah ;)

pakat ramai turun padang, bertindak ;)

singgah dan follow awak kat sini ;)

lau sudi, singgah dan follow la saye balik..

lau sudi la..
tak sudi, tak ngape ;)

thanks a lot.. ;)

sweet stalker said...

erm, atien terkejut gila tengok gambar ni dekat fb. entah sape lah yg sggup buat macam tu..

Cik Aish said...

mmg byk pun page2 mcm ni..mmg syaitan nirrojim betul!

Budak Botak said...

semoga diorang ni dapat balasan kat dunia dan akhirat...

Entry terbaru Melancong Ke dasar Laut Dengan Kapal Selam The Nemo 100 Mini... (",)

dean said...

pe la dorang nih xpuas aty cgt ngn islam nih..

xphm betol

ade jeq dengki..ish

Muhammad Amirulhazim Alias said...

nak komen sikit, sila baca blog saya ye http://celerityoflife.blogspot.com/2011/04/hina-islam-apa-patut-kita-buat.html

ewanrani said...

mak oittt smpai mcm tu sekali teruk...panas gak hati nie...

entries terbaik>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.