Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, April 1, 2011

[ LAWAK ] Betul ke ni..???? Bukan Semua Lelaki OK........

kalau camni pe pendapat kowang??

Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni.


p/s...wey...betul ke nie???...tak betulkan wahai kaum ku...(lelaki)

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post aku yang menarik....hehehhehe..




cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!


Comments
6 Comments

6 comments:

Hazrina Erin said...

saya sokong!BETUL :P

sy pun blogger baru..mari2 singgah lagi^^

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/jangan-kenakan-orang-bila-april-fool.html

Nabila Shamsudin said...

setuju... setuju...!!
hehe even xsemua tp mmg ramai yg camtu... :)

Lizzie Yasmin said...

serba tak kene.. ppuan cantik jer msti bnyi terbaik..apalah ada pada rupa sebenarnya....

Axieda'great said...

isk2 susah jadi pompuan cantik
tapi x cantik pun susah gak
jadilah yang sedang2 saja
huhu

kirani+mia said...

btol3!!
nape nk bezakan pmpn melalui wajah..
xsmstinye pmpn cntek 2 baik taw!!!huhu

gifarine said...

setiap orng kite xboleh nilai melalu paras rupa..laki atau pun wanita!!!!!!!!

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.