Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Jom kowang join segmen nie.....:)klik SINI jew...
bukan susa pun...segmen ni untuk kite bagi pendapat kite sal anonymous...
jom la..hahhaa...

aku dulu benci gile pada dyowang ni ...sebab ???? aku kena spam dekat shoutmix aku...
ape punye kes pun aku tak tahu...nak kata membe aku ramai...tak dela..
setakat tak sampai 100 tak kan lah dyowang nak serang aku kot....
nak kata blog aku tulis sal gossip...tak de pulak...pening aku pikir...
pengalaman yang aku tal boleh lupe bile aku kena marah ngan orang yang aku tak kenali...
dengan sebab aku sendiri pun tak paham ape die cube sampaiakn...
aku mampu tergelak je la...nak pergi jejak...name pun anonymous kan....
bialah dyowg....aku wat blog ni untuk bagi pengetahuan pada owang yang berminat jew...
lau aku tak de member2 aku..mungkun aku dah lame berhenti blog ni....
nasihat aku pada anonymous tu....kowang jangan lah buat perkara yang tak berfaedah tu lagi..
cube face 2 face....barulah namenye berani...
ape  orang kate..berani kerana benar kan....takut kerana salah...
so..ape kes men komen sorok identiti ni...hahahhaha...

p/s...k.aku nak pergi jumaat dulu ye...:)

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post aku yang menarik....hehehhehe..




cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
10 Comments

10 comments:

Bella Bell said...

betol2..xmacho la sorok identiti...hehehe~

aizamia3 said...

berani komen tapi bila dicabar senyap terus.. jenis baling batu sembunyi tangan..

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

riza said...

eeee...menyampah!

nadiemsharmz said...

salam...jengok2 dari BA punye sgmen...katakan TIDAK pade cik enon yg lazer!!!!oyeah!

nur chahaya abadiey said...

bkn sorok identiti.tp pemalu.hehe

nur chahaya abadiey said...

sabar je la..hahah

Nur said...

tak pernah pulak nak face anon nih

Lulu caldina said...

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

... said...

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


sabar je laa ok~

http://fadzli-rt.blogspot.com

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.