Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, April 15, 2011

[ Gempar ] Manusia Atau Babi Yang Lebih Mulia ???

aku tak tahu lagi nak cakap ape bile tengok gambar kat bawah ni...
adakah manusia ni sama mulia dengan babi...ataupun babi itu lebih mulia...
aku terkedu bila member aku bagi gambar macam ni...
aku tak sangka wujud manusia macam ni..aku tak nak cakap banyak..
kowang tengok sendiri dan nilai sendiri....





















p/s...k..aku nak pergi muntah...sape2 ada baldi ????

jangan lupe bace yang kat bawah ni jugak tau...

[ Tips Panas ] Anda Tentunya Akan Disukai Ramai Sekiranya ......
[ Kecewa Dan Geram ] Tulis Surat Selepas Buang Bayi




Comments
21 Comments

21 comments:

KinosKoko said...

2, 3 kali aku renung, tetap x dapat nak tengok diorg wat apa sebenarnya...

ammar said...

dia robek babi tu kan....bkn pnpm tu kan

Ayie said...

apa yang dia nak buat tuh..?? apasal ada orang mati..?? kelihatan mcm kene bunuh pun ada..

syaza nazura. said...

Erk. Dah la aku ni geli tengok darah. -.- *muntah*

WeedBoys said...

diorg nk watpe sbenanye??
xpaham...

lurve honeyspinoza said...

adoiyaii..pening tgk darah banyak sgt..

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

same jugak .. puas daku scroll up and down nak cuba paham ape diorang buat .. tapi tetap menemui jalan buntu :( dorang masukkan babi dalam badan gegurl tu ke .. eh entah ..

azie5ouh!8 said...

ape yang dieorg tgh wat sbnrnya??
nak mandi dengan darah babi ke??

dean said...

nape...adakah dorang nih nak kata..
yang organ babi tuh same dengn aturan organ kita

Solihin Zubir said...

errrr... aku kurg faham apa motif diorg..
tp yg aku tau, dua2, tiada satu pun yg lebih mulia..
semua hina dina!

erkk.. nak muntah!

Farid bin Aspar said...

Mungkin ini gambar pelajar perubatankah? tapi, mengikut kajian, mereka mengatakan kebanyakkan organ manusia ad persamaan dengan babi. tetapi, tidak bermakna, kita boleh gantikan organ manusia dengan organ babi. Tapi rasanya tak perlulah sampai macam tu sekali kajian diorang buat. Bagi masyarakat Islam rasanya, benda ini tak sesuai dan tak perlu dilakukan. Jika tujuan pelajaran pun, tak sesuailah. Banyak alternatif lain lagi.

Sedikit pandangan penulis blog Minda Insan. Terima kasih.

aku la sofie said...

aku rase die nak tukar organ babi ke badan gugurl tu la...sbb die nak nengok organ babi same ke x ngan organ manusia..tpi perbuatan diaowg tu memang perbuatan owg nak gile

D i n said...

Dem!!!! makan org kot.. = _="

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

salah satu ritual mazhab kristian kot

Pendekar Laut said...

gila kentang!!..giler babi!!

Muhammad Aufi said...

If tengok betul, wanita tu tak mati lagi, sebb ada mase gambar tengah salib, die pegang kayu kat tgn die. perhatikan betul2, ini ritual of something... yg pasti dari pengamatan saya, gambaran wanita ni masih hidup, tak nampak pun kena bunuh. wallahualam.

MiSi AwwEEn said...

yuKeS!! DASAT GLER..

Magrib said...

bro.. nak buat entry.. kena ada penerangannya sekali.. baru la best... anyway.. Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Laki aku suka yang berbulu
Seorang Brader kuat melancap BERANG DENGAN GUA pasal isu melancap
Alat kelamin wanita pon boleh kentut. (Kentut Vagina)
Kenapa Burger yang anda beli tak sama macam dalam tv
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Onani (melancap) - Adakah normal?

Mr. Deen said...

Di dalam carta FreeM, apakah takrifan mereka kepada manusia biasa seperti kita ini yang terletak di bahagian yang paling bawah?

Jawapannya adalah..... BABI...

Dari fesyen janggut mereka aku cuma boleh meramalkan bahawa mereka ini adalah Yahudi...

alif ismail said...

ish...ape motif dorang ni??? upacara ape??? uwekkk... nak pitaM tgk darah merah2...

9M2BUN said...

ni lebih kepada ritual, dorg ni semua org belanda.. xde sesape pun yg terkorban dalam ini gambar...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.